Äta och bo

Unna dig själv ett boende i lugn miljö, med möjlighet till många aktiviteter och nära till stan!

Hotel Hehrne


Restaurang & catering
Vi har en vacker matsal med panoramafönster som vetter ut mot Hunneberg och Göta älv. Utanför matsalen finns en stor terrass där vi har ­grillbufféer på sommaren. Vi serverar menyer med ­närproducerade och miljö­märkta råvaror. Vi erbjuder också catering för alla slags tillställningar.

Konferens
Vi tar hand om både små och ­stora möten. Konferera i lugn miljö i våra olika lokaler. Samtliga lokaler har modern utrustning för alla sorters möten. Kombinera gärna ert möte med en akti­vitet för att maximera vistelsen.

Fest & bröllop
Vi arrangerar alla slags tillställningar, allt från intima middagar till stora fester med upp till 200 gäster. Dessa kan hållas i vår vackra matsal, i sekelskiftes­­villan eller i den pampiga festsalen. Tillsammans med er gör vi dagen till ett kärt minne.

Whisky & vinbar
Hos oss kan ni smaka på över 100 sorters single Malt Whisky och många olika sort­ers viner. Vi har något för alla smak­lökar. Vi arrangerar whiskymässor samt en mängd olika dryckesprovningar med till exempel whisky, vin och öl.

Paket
Varför inte skämma bort dig med att åka iväg på en hotellvistelse? Vi erbjuder en mängd olika paket under säsongen. En livsnjutarweekend med bad och 5-rättersmiddag, hälsoresa med en behandling eller golfpaket för den aktive.
Vi erbjuder flera olika temahelger under året, boka via vår hemsida.

Behandlingar & bad 
Boka in en be­hand­ling under er vistelse. Gå in på vår hemsida för utbud av behandlingar. För att kunna tillgodose era önskemål ber vi er att även boka eventuell behandling vid ­bokningstillfället. Vi har två badtunnor som är ­placerade utomhus på vår terrass, där ni kan njuta av utsikten och det varma badet.

Kontakta oss

Telefon: +46 (0)521-699 65
Fax: +46 (0)521-699 64
boka@hotellhehrne.se

Hotell Hehrne Kök & Konferens
Dr Hehrnes väg 1
462 54 Vänersborg
Västra Götaland

www.hotellhehrne.se

BOKA NU!